Rockom och om att resa och inte veta var man är

Idag har vi haft besök av Rockom på skolan. Det är en grupp från omsorgen som sjunger och spelar och är otroligt roliga att se. Min idol Ulrik var spexig som vanligt och till slut föreslog han själv att de skulle sätta munkavel på honom och så drog han gaffatejp över munnen. Sen skulle han sjunga Jerry Williams Did I tell you men först var han tvungen att kolla upp vad det var för lucka i golvet. Där kunde man stoppa ned sladdar visade det sig.

På eftermiddagen skulle jag köra till Laganland där en kompis skulle plocka upp mig i sin bil för att åka till Värnamo. Det tar normalt sett tio minuter att köra från Ljungby till Laganland och man passerar där varje gång man kommer till stan norrifrån. Jag trodde knappt det var möjligt men lyckades köra fel! Messade kompisen att jag befann mig på macken Bilisten inne i Lagans samhälle och så fick hon hämta mig där. Jag vet ingen som rest så mycket som jag utan att veta var jag är.

Det blev lugn shopping. Dagens kjol inhandlades på Trend house som har fruktansvärt mycket snygga kläder. Snart får det bli vår så jag kan ha alla mina fina kjolar.

Kommentarer
Postat av: Fru Hallonbåt

Tycker om din blogg :)

2006-01-28 @ 19:17:12
URL: http://theraspberryboat.blogspot.com/
Postat av: Maria

Skulle hämta Lasse igår och ringde när jag tyckte jag var i närheten av hans jobb... men i mörker och dimma lyckades jag svänga på fel ställe och fick göra något slags kringgående rörelse för att komma tillbaka till rätt ställe - där stod han och frös för jag hade sagt åt honom att han kunde gå ut och vänta på mig...

2006-01-28 @ 23:56:09
URL: http://www.morellens.blogg.se
Postat av: Ylva

Fru Hallonbåt. Tack, vad kul! Jag ska kolla din blogg också.

Maria. Alltid trevligt att höra andra virra runt. Anneli tyckte det kändes väldigt bra att nån är sämre än henne på att hitta.

2006-01-29 @ 16:43:42
URL: http://yfronten.blogg.se
Postat av: Niclas Eriksson

Kul att du gillar Rockom. Titta gärna in på hemsidan.

Niclas

2006-02-21 @ 15:02:51
URL: http://www.rockom.se
Postat av: Ylva

Snygg sida! Tyvärr stängde sega datorn hemma av sig när jag försökte läsa om Ulrik, så jag ska kolla sidan mer på jobbet. Nåt att tänka på för sidansvarig kanske, att det fortfarande finns stackare som sitter på modem.

2006-02-22 @ 14:49:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0