Schizo nyår

Dagen började illa med att sambon var ledsen för att jag inte pratar med honom utan bara ligger och läser. Jag trodde att det är det jag är här för. Jag vill läsa och skriva och det är inte särskilt socialt men jag tycker att det är bättre att vi båda gör vad vi vill, även om det är olika saker, än att den ena ska anpassa sig efter den andra. Det blir tillräckligt mycket kompromissande ändå. Sug på den relationsterapin ett tag!

Åkte till stugan och tog en promenad med getterna. Gick till brevlådan och hittade årets kanske enda post, minns inte om vi fått nåt mer. Det var ett julkort från en gammal klasskompis och han hälsade till djuren på gården. När jag visade kortet för bocken Bilbo började han genast tugga på det.

När vi kom hem och jag skulle tvätta blev det översvämning i tvättstugan. Kanske årets sämsta dag, knappast troligt att det går att få tag i några nya rör. Så vi lät golvet stå under vatten och åkte hemifrån.

På kvällen firade vi nyår hos ett par kompisar, vi var tretton personer, ganska lagom. Eftersom värdparet har hund fick vi inte bränna våra fyrverkerier, men vi hade ett bål i stället och det var fint och stämningsfullt vid tolvslaget. Tjejerna hade glitter & glamourtema med långklänningar, boor (en boa, flera boor), tiaror, kronor, långhandskar och smycken, roligt!

Räddade livet på en ledsen kompis. Han hotade med att gå och lägga sig på järnvägsspåret. Ingen idé, sa jag, det har inte gått några tåg i Ljungby på många år...

Året slutade med att jag och sambon var sams igen och önskade att det kommande året skulle bli bättre än det förra.

Kommentarer
Postat av: Jens S

Lillkillen är i Kållered...
Det gick rätt så bra för Ljungby IF förra året du!

2006-01-01 @ 20:36:25
URL: http://jens.blogg.se
Postat av: Ylva

Jag skiter i Ljungby IF och Troja. Enda match jag sett här var när volleykillarna spelade i ettan.

2006-01-01 @ 21:19:52
URL: http://yfronten.blogg.se
Postat av: Jens

Jag skiter i Troja - vad det nu är för något - och volleyboll. Fast Ljungby IF. Det är fina grejer det!

2006-01-01 @ 22:37:01
URL: http://jens.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0