Kulturkullan

Vecka 27

* Läser: Vilda gröna ögon av Joyce Carol Oates. Jag har inte läst något av Oates innan men däremot sett många lockande recensioner. Det verkar oftast vara otäcka böcker hon skriver och avskräckande långa. Jag tycker mest om när böcker är under 300 sidor för sedan blir de tunga att hålla i och jag får svårt att hänga med i handlingen. Nu ska jag börja med att ge mig på en av hennes ungdomsböcker. Det verkar inte vara brist på spänning för det har redan varit ett våldtäktsförsök och jag är bara på sidan tjugo.

* Lyssnar på: Love Angel Music Baby med Gwen Stefani. CD från 2004. Hm jag trodde att den var nyare än så, den är nyinköpt av mig i alla fall. Klart jag måste ha en skiva som heter L.A.M.B. i förkortning... Men det var mig en ojämn historia! Liksom när hon sjöng i No Doubt spretar det åt alla möjliga håll. Jag tycker om hennes röst när hon inte får för sig att rappa, eller vad det är hon gör ibland. Rich girl, Cool och The real thing är riktigt bra.

* Veckans citat:
Taget från roliga sajten www.tjuvlyssnat.se:
Två killar i 25-årsåldern.
- Igår kom jag på vad man aldrig ska göra.
- Jaa...?
- ALDRIG, alltså!
- Vaddå?!
(allvarligt) - Man ska aldrig, aldrig dra i tampongsnöret. De tycker inte det är roligt.

* Veckans händelse: Rockom spelar på Gamla Torg i morgon klockan 19. Det är Berättelser och musik i sommarkväll som kör igång och gratis. De är alltid roliga att se och höra.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0