Kulturkullan

Vecka 30

* Läser: Inte mycket heller. Tidningar mest. Jag har tagit lite sommarlov. Det är så mycket annat som ska göras nu; renovera lägenhet, fixa med får, grilla, bada, vara utomhus i största allmänhet.

* Lyssnar på: Nåt gammalt, nåt nytt, nåt lånat, nåt blått med Håkan Hellström. CD från 2006. Håkan Hellström låter som han alltid gjort. Antingen stör man sig på att han inte kan sjunga eller så tycker man om det. Eftersom jag är okänslig mot falsksång så gör det inte mig något att han stundom låter som en målbrottslig yngling. Bäst är Eldkvarns Gatan fram med gästande Plura och Fairytale of New York  passar Håkans röst eftersom man är van att höra den med Pogues likaledes hese MacGowan.

* Veckans citat: "Den som säger att pengar inte kan köpa lycka vet inte var man ska shoppa!" Hittade det här på en ganska fånig modeblogg men tycker att just den frasen är så bra!

* Veckans händelse: Kolarveckan i Agunnaryd. Man kan köpa en "Ja ä mä"-knapp för 200 kronor och vara med hela veckan eller betala 150 kronor/dag. Jag ska dit på torsdag och lyssna på Rockom (nu igen) och Sarek. Har aldrig varit där förut, men det verkar vara en gemytlig tillställning.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0