Lantligt triathlon

Vi har kommit på en variant på triathlon. Först gick vi och la oss. När vi legat färdigt tog vi ett dopp i dammen vid halvelva på kvällen. Sedan sprang vi genom hagen och baggen började springa efter mig. Han tyckte nog inte att hans matmänniskor skulle springa nakna i bara gummistövlar genom hans revir på kvällen. Alltså; sex, simning, löpning.

Igår cyklade jag till en liten sjö. Där hittade jag en egen glänta så jag kunde sola och bada topless. Det kom bara ett äldre par som bad om ursäkt att de störde och hon badade också topless. Hundra meter bort var det en gubbe som badade naken så det är ganska accepterat där. Idag ska jag till Halmstad så då blir det nog lite mer påklätt. Man brukar inte få vara helt ensam på stranden där, om man inte lyckas hitta en egen liten gömma bland sanddynerna.

Om man har tur så ser man tre föl på vägen till stugan. Ett är så himla fint så jag blir alldeles tårögd ibland. Det tycker alla. En granntjej som kan hästar håller på att luska ut vem som är far till denna underbara lilla skapelse.

Kommentarer
Postat av: Maria

löpning lät jobbigt! I övrigt lät det som en lovande sport.

2006-07-05 @ 20:55:11
URL: http://www.morellens.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0