Sanna och Sarek

Jag var citerad i tisdagens Smålänningen när jag hade varit och lyssnat på Peder Losten som framförde visor och berättelser på Gamla torg. Som tur var så skrev de inte det jag sa spontant; att jag var där för att det var gratis. Det är ju så att jag går på det mesta som inte kostar något. Bor man i en liten stad så får man passa på och gå på vad som bjuds och uppmuntra det som finns, i stället för att bara klaga på att det inte finns något att göra. Losten var intressant och kul att lyssna på.

Igår var det gratiskonsert i hembygdsparken med Sanna Nielsen. Dit går jag även för att stötta kompisen som är konferencier. Sanna sjunger vackert och jag gillade hennes versioner av någon gärdestadlåt fast jag inte brukar gilla originalen med Teds fjolliga röst. Trevligt att sitta och äta våfflor i gräset också.

Ikväll ska jag gå på kolarveckan i Agunnaryd. De bygger en kolmila varje år och så är det en massa spektakel runtikring, så det ska bli kul att se. Sarek ska spela och dem tycker jag mycket om.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0