Dålig balans = dålig vätskebalans

Det var en riktigt trevlig midsommar! Vi var bjudna på fest på landet. 17 personer varav en hel del nya människor som värdparet bjudit in från Skåne eftersom de själva bor där. Först satt vi ute och grillade och sedan var det tipspromenad till våra grannars stuga i Runkarp. Där fortsatte vi festen på deras fantastiska ladugårdsloft. Vi tog en promenad till vår stuga på lammsafari. När vi skulle gå hem på natten hände det något otroligt märkligt. Jag hade hjälp av två kompisar att få hem sambon som hade svårt att gå själv. En på varje sida och en som knuffade på bakifrån och ändå var han på väg ned i diket hela tiden. Och så skulle han springa ut på torvmossen, valla får och allt möjligt. Från att knappt kunna stå på benen började han plötsligt att springa! Enligt sin alldeles egna logik tänkte han; jag kan inte hålla balansen, det är bäst att springa... Han sprang ifrån oss (som var slut efter att ha lyft upp honom från vägen ett par gånger) och försvann. Jag hade nyckeln och när vi kom hem var han inte där. Oroliga att han trillat ned i ett dike och somnat gick vi tillbaka och letade. Då hördes glada rop från dammen. Han hade tagit en liten simtur.

Dagen efter tog vi det väldigt lugnt. Det hände en till konstig grej. Fyra kompisar var hos oss i stugan och tittade på matchen Sverige-Tyskland. Jag som verkligen inte hade tänkt se en enda match i VM såg alltså hela sista matchen Sverige fick spela. Är lättad nu när det är över. Nu kanske man kan börja umgås med folk igen utan att de ska se på TV hela tiden.

Kommentarer
Postat av: Elon

Nämen, hade sambon fått så många i varje ben...? Måste ha varit en syn för gudar!
Själv har jag haft en väldigt lugn midsommarhelg och det är inte alltid jag har haft det, så jag är nöjd.

2006-06-25 @ 22:13:37
Postat av: Maria

Nästa år får ni ta med en skottkärra? Vi släpar FORTFARANDE runt på snapskollektionen vi köpte till vår första gemensamma midsommar..

2006-06-26 @ 17:24:44
URL: http://www.morellens.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0