Drömmen om VM

Nu har fotbolls-VM invaderat mina drömmar. Inatt var jag och skulle se en match men jag var mest på ett hotell och hånglade med någon (minns inte vem) så sedan försökte jag i panik få reda på vilka som spelat och vad det blev.

Igår märkte vi fåren i öronen. Det gick bra förutom att en stackars tacka ryckte till med huvudet så det blev en flik och ett blodigt öra. Förhoppningsvis kom hon över chocken rätt snabbt. Över huvud taget tog de det hela förvånansvärt lugnt. De har inte världens längsta minne direkt så man kan snabbt blidka dem med en spann mat.

Imorgon är det premiär för vårt nya ICA Maxi. När jag var där igår var det fortfarande fullt kaos. Jag försökte lotsa samma tant ut två gånger. Först skickade jag in henne i återvändsgränden vid banandisken där jag själv hamnade sedan, och andra gången pekade jag på siffran nio som hängde över en kassa och då hittade hon. Det är helt ologiskt (som att jag skulle förstå om det vore logiskt) och man hamnar i en djävulsspiral, som sambon brukar säga när jag springer runt i cirklar i affärer på mina shoppingturnéer.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0