Ett samtal, 130 kr?!

Nu förstår jag varför det är så billigt att flyga med Ryanair. De har ingen personal som går att nå. Idag skulle svärmor hjälpa mig att boka om min biljett så att jag ska flyga till Malmö och inte Göteborg och ett helt annat datum. Det gick inte att omboka via hemsidan eftersom jag även bokat biljett åt en kompis som inte ska ändra. Numret som skulle vara till svenska Ryanair (fast på engelska) var blockerat. Ett annat nummer hon provade hade en röst som meddelade att samtalet skulle kosta 130 kronor varpå hon snabbt som attan slängde på luren. Ännu ett nummer vi hittade i hennes gamla adressbok gick till Margit som inte var hemma. Jag vet inte hur många olika nummer hon slog utan att komma fram till en enda människa förutom informationen på Sturup som gav det blockerade numret igen. Hur gör man? Ska jag behöva boka en ny biljett och bara glömma den gamla, åka hem på ett par dagar och åka iväg igen eller använda biljetten jag har och skita i att resa tillbaka? Aaargh, nu är det inte bara jag som har biljettbokningshandikapp!

Kommentarer
Postat av: Elon

Hehehe, vad är det för en knasig släkt du har förlovat in dig i egentligen?

2006-06-28 @ 21:09:09
Postat av: Helena

Du har helt rätt om Ryanair - de vill inte prata med sina passagerare. Vi försökte kontakta dem förut och kunde inte ens hitta ett telefonnummer på deras hemsida... Nu har dom visst en hel lista, med det hjälper ju inte om nummret inte funkar! Förresten, kan man boka om Ryan Air biljetter? Hade fått för mig att det inte gick att ändra nånting över huvud taget. Jobbigt! Nåväl, om du kommer i väg till slut, hör av dig. Och om du inte lyckas åka tillbaka är du så välkommen att bo här ett tag! :-)

2006-06-29 @ 00:39:14
URL: http://www.kitten-tikka.co.uk/blog.html
Postat av: Maria

Men vad jobbiga de är! Snart börjar väl försäkringskassan ta 130 kr för att snäsa av en med?

2006-06-29 @ 09:40:45
Postat av: Ylva

Elon. Det är väl fint att ha en svärmor som pratar engelska och kan ringa utan att få hjärtattack. Jag blev alldeles nervös bara av att stå bredvid.

Helena. Jag kommer definitivt att vara i England mellan den 10 och 15 juli och kanske längre om det går att boka om. Min mobil funkar inte utomlands men jag kan låna Karins.

2006-06-29 @ 09:53:52
Postat av: Ylva

Maria. Är FK dina största fiender? Jag måste ha ett sjukintyg från dem för att få A-kassa, men eftersom jag inte fått något svar på mitt mail till handläggaren så måste jag nog gå dit och hämta ett. Bääh!

2006-06-29 @ 10:36:19
Postat av: Maria

nepp, AF är värre men dem slipper jag ju ett tag. Har nästan vapenvila mot FK eftersom jag till slut fick mina pengar

2006-06-29 @ 14:36:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0