Kulturkullan

Vecka 26

* Läser: Jag har inte läst mycket den senaste veckan så förra veckans bok blev nyss utläst; Kan innehålla nötter av John O´Farrell. Kul citat från den: David och jag köpte vårt vackra hus i närheten av Clapham Common när jag väntade vårt första barn. Där kunde vi titta på segelbåtarna på sjön, fika vid utomhusteatern eller ha bögsex med främlingar inne bland träden på nätterna - det är lustigt, men när man bor på en viss plats utnyttjar man aldrig det som den är mest känd för.

* Lyssnar på: Hide from the sun med The Rasmus. CD från 2005. "-Vad är det här? Det låter hårt för att vara dig!" sa sambon när han hörde att jag lyssnade på denna. Jag fastnade för Rasmus när de kom med fina låten In the shadows. Nordennörd som jag är tycker jag att det är kul att de är från Finland. Jag gillar sångarens röst. Ska kanske se Lordi när de kommer till Malmö förresten. Känner en finska i Lund som vill gå och tror att det kan bli en spektakulär spelning.

* Veckans citat: "Hjälp mig, jag kan inte knäppa knappen!"
"Men du har ju inte ens någon knapp! Det där är en dragkedja!"
Sambon var helt hjälplös på midsommarnatten...

* Veckans händelse: Marknad i Ljungby på fredag. Beror såklart helt på vädret hur det blir, men det luktar alltid gott om vagnen där de säljer munkar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0