Längehet?

Kanske reklam för Viagra? Det står "längehet" i vårt köpekontrakt på lägenheten under. Igår var jag och plockade ut 25 000 kronor från ett fondkonto och fick allt i femhundringar. Sedan satte sambon in dem på sitt konto för att föra över på säljarens konto. Vi var och fixade lån idag och jag som inte fattar ekonomi försökte vara tyst eftersom jag inte vet vad som är bra och dåligt att säga om räntor, taxeringsvärden, topp- och bottenlån och sådana obegripligheter. Jag lät bli att spexa till det när jag skulle visa legitimation och höll på att dra fram väninnans Visakort som jag råkade ha med mig.

Firade köpet med att gå på glasstorget med väninnan som fick tillbaka sitt kort. Det var trevligt förutom att en kaja bajsade på min fot.

Kommentarer
Postat av: Maria

Tur att det var foten och inte glassen...

2006-06-28 @ 14:24:37
Postat av: Elon

Är i samma sits som du när det gäller ekonomin nu känner jag... kan inte låta bli att känna mig lurad av dessa mäklare och bankmänniskor... kan de inte bara låta en vara?

2006-06-28 @ 21:05:21
Postat av: sonja

om du har pengarna i väskan, tar en massa pengar på detta sätt eller som av dig. Som har pengar, som måste läggas ned fickan väl :-)

2010-04-25 @ 22:56:18
URL: http://www.yesanswer.com/sv
Postat av: Ylva

Sonja. Jag förstår inte frågan. Jag tog nog pengarna i ett kuvert för att gå rakt över gatan till en annan bank, men eftersom det var fyra år sedan minns jag inte riktigt.

2010-04-26 @ 17:50:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0