Tjuvbadare!

När vi kom ned till dammen idag hittade vi en stor plastkrokodil som flöt omkring. Retade upp oss på att någon varit så fräck och tjuvbadat i vår alldeles privata damm och dessutom lämnat kvar en sådan stor läskig sak. Sedan lyfte vi upp den och hittade två ölflaskor fastknutna under så då blev vi glada igen. Danske grannen förstås. De får bada så mycket de vill. Undrar vad vi ska hitta på för hyss tillbaka. Kanske knyta fast krokodilen så den trillar ned i huvudet på den första som går in i deras ladugård?

Det har gått lite trögt för mig med berättarfestivalen. Igår såg jag lite elddans utanför biblioteket och sedan hade jag tänkt lyssna till skabrösa och erotiska sånger men det var helt fullt. Idag var jag och lyssnade på lite gratisberättande i ett stort tält som de satt upp vid sagomuséet men det blev så fruktansvärt hett där inne så jag gav upp efter en stund.

Jag var lite besvärlig när jag tänkte prova vårt nya matställe, en vagn på torget som ska servera asiatiskt och husmanskost. Frågade om de hade något som inte var asiatiskt men idag hade de bara fyra asiaträtter att välja på så då fick det bli kycklingspett. Jag var svinhungrig så det gick ned, men jag tycker inte om sådan där mat. Varför är alla så tokiga i asiatmat? Det är ju inte gott!

Kommentarer
Postat av: Maria

Man väntar sig inte att hitta krokodiler i småländska dammar...
Nu är H tillbaka i full form och jag närmar mig.

2006-06-19 @ 15:17:07
URL: http://www.morellens.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0