Två gånger minichock och en liten nervositet

Idag blev jag rädd två gånger. Sådär så hjärtat slår fortare en liten stund. Jag kom gående runt ett hörn och höll på att bli påcyklad. Det hade varit rejält fånigt att missa kyrkavslutningen för det. Oj, sa jag. Lille killen som nästan körde på mig sa ingenting.

När jag låg och solade på bryggan måste jag ha legat väldigt stilla för plötsligt mellanlandade en sädesärla i mitt ena knäveck! Den blev nog räddare än jag för den flög snabbt vidare och satte sig att pusta ut i en gran.

Är lite nervös över att jag ska på konferensresa med övernattning imorgon. Inte för den svindlande långa resan till Markaryd, men för vad vi ska göra. Vi har inte fått veta särskilt mycket eftersom det från början var tänkt att till och med målet skulle vara hemligt. Jag tycker illa om att leka lekar oavsett om det är för att lära känna varandra eller bara för att det ska vara kul. Jag har en kompis som brukar kalla det för socialt experiment när hon blir ofrivilligt sammanförd med människor hon inte vill umgås med. Jag kommer att vistas bland mest trevliga människor, men ingen som jag träffar på fritiden. Tanken med resan är att vi ska lära oss att samarbeta när två skolor slås ihop i höst, men det där berör inte mig så mycket. Alla är välkomna till biblioteket. Jag är för övrigt den enda därifrån som ska med så nu måste jag representera bibblan. Tjo!

Kommentarer
Postat av: nina

ååh, en sädesärla landade i knäveck! gud så fint =)

2006-06-17 @ 16:51:40
URL: http://cirkumflx.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0