En bra dag

Jag var så nöjd igår för att jag gjorde en massa saker och allt gick så bra. Först jobbade jag ensam hela dagen och det är klart att det är skillnad på att jobba åtta timmar mot fyra, men det gick fint. Inte ens kopiatorn krånglade. Sen var jag huslig och putsade fönstrena (bara på insidan), gjorde rent ugnen, sorterade tvätt, diskade några dagars disk och lagade mat = stoppade in ett fiskblock med majs, ost och champinjoner i ugnen och kokade potatis. Det blir väldigt gott faktiskt. Och så har jag rakat benen och lackat naglarna. Lacket hade bara nästan stelnat när jag skulle ta ut fisken ur ugnen så det blev lite vantludd på naglarna, men det nöter man snabbt bort. Läste ett häfte om ångestsjukdomar och blev som vanligt irriterad på att man tillsammans med sin läkare ska komma fram till vad som är bäst, om det är medicin, terapi eller båda.
Man får ju inga val! Sambon kom hem efter att nästan ha satt upp en vägg åt sin mamma och vi tittade på Lost.

Kommentarer
Postat av: Ylva

Jag glömde att jag sorterat in saker i nya badrumsskåpen också. Det var inte mycket jag kunde med att slänga, men jag vet inte vad jag ska göra med hårfärgerna Kenya och ljusbrun nu när jag bestämt mig för att vara blond ett tag.

2006-03-02 @ 09:49:32
URL: http://yfronten.blogg.se
Postat av: Maria

Oj, det var aktivt! Själv är jag stolt för att jag lyckats vika en massa nytvättade pytteplagg och lägga in dem i byrån som jag nästan lyckades hjälpa till med att sättta ihop...

2006-03-02 @ 12:47:11
URL: http://www.morellens.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0