Kulturkullan

Vecka 10

* Läser: Doppler av Erlend Loe. En av mina favoritförfattare har kommit med en ny bok! Loe är en norrman som skriver de mest absurda böcker och detta är inget undantag. Den handlar om herr Doppler som efter att ha ramlat av cykeln och slagit i huvudet bestämmer sig för att flytta ut i skogen. Där sätter han upp ett litet tält och bor tillsammans med en älgkalv vars mor han dödat för att äta upp. Tyvärr blir inte skogslivet så lugnt som han tänkt sig. Fruktansvärt rolig bok!

* Lyssnar på: Kom hem som nån annan med Emil Jensen. CD från 2004. Ännu en ung man som sjunger på svenska. Emil är estradpoet och vi hade funderat på att ta honom till skolan på en läsdag, men det skulle bli för dyrt. Han skriver texter som ibland blir kusligt närgångna som i Längs hörnen; Jag hyr ett rum rakt mittemot där jag kan se när du kommer, när du går. Jag har kartlagt dina drömmar och behov som jag ska uppfylla i smyg.

* Veckans citat: Så här gör man!... Fast inte riktigt.
Sambon skulle demonstrera hur man gör nudelsoppa genom att krossa ett paket nudlar och micra. Påsen gick sönder så det blev nudlar över hela golvet.

* Veckans händelse: "Kung i baren" på Terraza på lördag för dem som är i Ljungby. Själv åker jag till Göteborg och går på genrepet till melodifestivalen.

Kommentarer
Postat av: Hallonbåten

Grattis på dan!

2006-03-06 @ 20:41:25
URL: http://theraspberryboat.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0