Nyttohandel

Jag var med en kompis i Värnamo idag.Vi blev grymt besvikna när favvoaffären Trendhouse hade stängt för ombyggnad. Jag blev så perplex så jag handlade en massa nyttiga saker i stället, och bara en enda topp. Köpte bland annat en bal toapapper, en taklampa, rengöringsmedel och en köksklocka. Skrattade lite när jag kom hem och hade fått kontoutdrag från ICA där vi handlat fjorton gånger på en månad. Jag fattar inte det där med att veckohandla! Jag måste köpa fil, mjölk, bröd och bananer hela tiden.

Kommentarer
Postat av: Hallonbåten

Hälsokost altså... men kan man kombinera med vanliga allergitabletter?

Hoppas du får en trevlig helg :) Själv ska jag bara slappa i kväll... skönt!

2006-03-17 @ 16:58:19
URL: http://theraspberryboat.blogspot.com/
Postat av: Ylva

Hallonbåten. Jag köpte Nasaleze på Hälsokraft eller Life eller vad affären heter nu för tiden. Det går att äta till exempel Clarityn samtidigt men jag tycker inte att de hjälper.

2006-03-17 @ 21:38:18
URL: http://www.yfronten.se
Postat av: Hallonbåten

Här är testet som jag hittade nu... ganska fånigt med bara tre frågor, men det är ju kul att se om du får samma svar som mig! http://www.blogthings.com/threequestionpersonalitytest/

2006-03-17 @ 23:28:15
URL: http://theraspberryboat.blogspot.com/
Postat av: n.

snacka om veckohandla. jag ska månadshandla. har bestämt mig för att goekologiskt och köpa en marslåda från www.kravbestallarna.se . i den finns bla. 4 kg potatis, morötter, rödbetor, ägg, babyleaf. mitt bidrag till en bättre värld!

2006-03-19 @ 19:36:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0