Soundtrack of my life

Det där jag pysslade med igår, att låtsas att jag gjorde en musikvideo, var en dålig idé. Idag när jag körde hem från stugan bromsade jag in för två rådjur samtidigt som Hammerfall sjöng Our journey has come to an end. Lite otäckt. Ska byta bilskiva till nåt lugnare snart.

Idag har tre personer på jobbet gett mig komplimanger. Vad trevligt! Jag mår så pass bra så att jag kan ta åt mig nu utan att tro att de ljuger, försöker muntra upp mig eller har missuppfattat mig totalt. Har även muntrat upp mig själv med att hämta ett paket från Yves Rocher med väldoftande dusckrämer. Problemet med Yves är att de alltid skickar med en massa jox man inte har beställt. Jag hade tackat nej till en galen grön klockradio och skulle få tre miniprodukter i stället, men de skickade med alltihop. Maria, antingen tar jag med radion till dig, eller så får den bo i stugan.

Imorgon ska jag till Göteborg och gå på genrepet till melodifestivalen. Schlager är inte min grej men det var länge sen det var en riktig schlagertävling. Det blir femte gången jag går på genrep och tredje i Göteborg, tror jag.

Kommentarer
Postat av: Maria

Tack men nej tack. Även om den är galet grön behöver jag ingen växkarklocka... är mer inne på att undvika att bli väckt just nu. Har vaknat tjugo gånger i natt och minns en massa märkliga drömmar.

2006-03-10 @ 10:02:06
URL: http://www.morellens.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0