Aktiv fritid

Igår var en sådan där dag när jag gjorde en massa roliga saker. Jag var på en föreläsning med Mia Törnblom som skrivit boken Självkänsla nu! som jag inte har läst än. Hon är personlig coach och väljer själv vilka hon vill jobba med. Dels arbetar hon med höga chefer som kan betala en massa pengar och dels med ungdomar som inte kan betala alls. Hon var väldigt rolig att lyssna på, fast i början var jag lite störd över att hon var så fladdrig och frågade hela tiden om vi var med. Det var såklart mest kvinnor i publiken och jag tyckte synd om killen som hon använde som exempel; hon sa att de skulle bli ihop och pippa som kaniner i tre månader, "eller tre och en halv, det ser du ut att orka..." . Efter föredraget kände jag mig alldeles lycklig och nöjd med mig själv.

Sedan skulle jag gå och fika med en kompis och det slutade med att vi var sex personer runt bordet. Lite för många för min smak för att man ska kunna prata ordentligt, men intressant att träffa kompisens nya tjej.

Efter fikandet gick jag ensam på musikskolans konsert. De flesta är jätteduktiga och jag är imponerad av alla som kan spela något instrument över huvud taget så jag är ganska lätt-tillfredsställd av lajvmusik. En musiklärare sjöng BWO:s Open door på ett sött, lågmält och vackert sätt ackompanjerad av sina gitarrelever.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0