Festfixare

Nu är jag stolt festarrangör igen. Det var kul att det blev så bra Valborgsfirande hos oss. Konstigt att vi inte åt mera mat bara, på sexton personer. Första gästen kom halv fem och de sista åkte ungefär halv tre, så det blev en lång fest för oss. Nu blir det pastasallad resten av veckan, eftersom jag gjorde på ett kilo pasta och ett kilo kassler. Det lite läskiga är att de tre gurkorna inte blir så roliga efter ett par dagar, när de luckrat upp sig med gräddfilen. Och så har vi mängder med svamprisotto i frysen, men den bör ju gå att värma.

Jag har funderat på att vi måste fixa riktiga gardiner så att det inte är fri insyn på toan i stugan. Nu har vi bara en fjollig krisanordning i brösthöjd och det ser ju dumt ut ifall nån går förbi om man står där inne med bar överkropp. Det tänkte jag på när jag var uppe på toa halv sju på morgonen, kände mig iakttagen, tittade ut och var påtittad av ett rådjur.

Kommentarer
Postat av: Helena

ÅÅÅ, jag önskar att man kunde se rådjur från vårt badrumsfönster, och inte bara ett skjul och en tegelvägg (som man inte heller kan se, för vi har frostat glas, men i alla fall.) Men klart ni måste skaffa gardiner. Tänk på de stackars djuren som blir utsatta för er halvnakenhet när de helt oskyldigt går och betar!

2006-05-03 @ 22:57:11
URL: http://www.kitten-tikka.co.uk/blog.html
Postat av: Ylva

Oj, blottning inför djur! Är det straffbart? Vi hade förresten en riktig Mitt i naturenscen på festen för det gick omkring en älg och betade länge ett par hundra meter från huset, så vi kunde stå och stirra på den genom köksfönstret.

2006-05-04 @ 10:24:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0