Konstigt väder, konstiga kläder

Idag är det sådär svårbestämt väder så man vet liksom inte vad det är för årstid ens en gång. Nu är det +13 och lite blåsigt och lite soligt och lite svarta moln så det ser ut som att det kan börja regna när som helst. Ett av mina hatordspråk är; Det finns inga dåliga väder, det finns bara dåliga kläder. Lite roligt med detta konstiga väder är att jag kan ha helkonstiga klädkombinationer. Var nyss ute på stan iförd långa shorts, linne, skjorta, kort skinnjacka och spetsiga kängor. Köpte svarta gummistövlar, börjar nog bli en gummikvinna, om än inte särskilt vig.

Såg en så gullig grej idag. En kille som var ute och gick med ett par katter. Katterna gick lösa men följde efter honom så det syntes att han var ute på promenad med dem.

Igår ringde det en pytteliten stackars tjej på vår dörr och ville sälja bullformar. Va? Jag höll på att säga "nej, tack jag bakar inte", men tyckte inte att jag behövde förklara det så jag sa bara nej, tack.

Svärmor har en lustig granne som har en likaledes lustig hemsida. Kolla http://carl-fh.com och webkameran med Ljungbyvy.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0