Lordi, drömreplik, mera droghandel och första maj

Jag hörde en intervju med finska galenrockarna Lordi som ska vara med i schlagerfestivalen i sina monsterdräkter. De tillfrågades vad de tycker om Carola. De tycker att hon är snygg. Samtalet var på engelska och jag vet inte vad interjvuaren ville ha fram när han frågade -Do you wanna kick her ass? Svaret blev -Maybe kiss her ass, or do something else with her ass...

Sambons första dag på nya jobbet gick bra. Han har slutat serva maskiner och i stället börjat montera dem och det bör gå bra eftersom han faktiskt är den som kan dessa maskiner bäst i världen. Hans förre chef har ännu inte fattat att han bytt jobb utan frågade om han kunde renovera en maskin.
"-Nej, jag jobbar inte åt dig!"

Jag och svärmor fortsätter vår droghandel. Hon ringde från England och frågade vad det var jag ville att hon skulle köpa åt mig, om det var tabletter. Nej, det är vitt pulver som man drar upp i näsan... Nazalese, allergimedicin som är mycket billigare där.

I Hedemora hade de inget förstamajtåg i år utan i stället bjöd LO på gratis korv med bröd. De trodde att det skulle locka fler. Säkert. 90 korvar hade de skänkt läste jag i Dagens nyheter.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0