Tjuvlyssnat, duktighet, olyckor och luktsinne.

Hört på skolan:
- Hon är så jävla snygg!
- Är ni ihop, eller?
- Ja, lite. På fredagar och lördagar.

Idag kände jag mig extremt duktig! En lärare frågade efter en bok men kom inte ihåg vare sig namn eller författare. "Det är en man som berättar om sin mor. Börjar på M." Mustafa Can var det.

Det händer så konstiga saker när man är på landet. Igår blev jag skallad av ett lamm. Jag skulle bära det till en hage och plötsligt kastade han huvudet bakåt rakt på min näsa. Sedan råkade sambon slå till mig med ett järnspett. Och så ritchade han sönder sina jeans, och inte lite grand på knät som man brukar utan högt upp på låret och nästan ända upp till linningen.

Jag tror att lukten står för de bisarraste associationerna av mina sinnen. Har hört att det är doftminnen som varar längst. Nu har jag en duschkräm som heter Heavenly milk och luktar som mammas dillgryta.

Kommentarer
Postat av: Helena

"Ja, lite. På fredagar och lördagar" - ha, ha, suveränt!!!

Jag har ett nytt hårbalsam som luktar som såna där tuggummin som man kunde köpa i automat (dom kanske finns fortfarande?) - inte bubbelgum, utan små, hårda kulor med jättestark smak de första 10 sekunderna och sen totalt menlösa. Tror att det är apelsinoljan som ger lukten. Varje gång jag tvättar håret tänker jag numera på ica-affären där jag brukade köpa tuggummin!

2006-05-12 @ 19:23:20
URL: http://www.kitten-tikka.co.uk/blog.html

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0