Byta pappor

Idag har vi så haft vår läsdag på skolan och jag var utklädd till någon i Lilla huset på prärien, en cowgirl. Trivdes så bra i min utstyrsel så jag kanske ska fortsätta med den. Hatt och sjal och cowboyboots på jobbet, varför inte? Vi hade ett gäng trevliga gäster; Per Gustavsson, Cletus Nwadike, Sölve Rydell, Patrik Sundin och Anna Sundberg. Sölve berättade en tragikrolig grej om när han jobbade på högstadiet. Ett par tjejer satt och pratade och den ena sa att hon fått en ny pappa. -Jaha, vem då? sa den andra. Han heter Lennart, är elektriker och bor på Storgatan. -Jaså han, han är bra, honom hade jag förra året.

Igår var jag och tittade på ett par norska skogkattungar hos en kompis. Så himla fina! De var grå och svarta och hade som lustiga halsband i svart. Jujujuj. Galet jollrande...

Imorgon åker jag till Stockholm och hälsar på brorsans familj och träffar kompisar. Släkten är tydligen rejält förkyld nu så jag får ladda upp med vitlök. Ska bli särskilt spännande att träffa ettåringen som lärt sig gå sedan jag såg honom senast.

Kommentarer
Postat av: Maria

Iiiii, barnbaciller är giftiga! Här är det förkylt med. Har sovit tre timmar i natt. Livet som mamma är händelserikt.

2006-11-23 @ 16:42:45
URL: http://www.morellens.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0