CD eller TV?

Vi har världens kanske konstigaste ljudsystem hemma. Jag vet inte ens vad det är för en låda som håller reda på allt, men om man ska titta på TV så ska man sätta ljudet på CD och om man ska lyssna på CD ska man sätta ljudet på video. Den har dessutom en knapp för tape/MD -är det Minidisc?, en för TV/LD som jag verkligen inte förstår, och en för tuner.

Igår var jag och fikade med en kompis som jag knappt ser fast han jobbar på samma ställe. Han får leta upp mig på biblioteket eftersom jag inte brukar hänga i teknikkorridoren. Sedan gick jag på stan och letade efter en vanlig trägardinstång. Ska det vara så jävla svårt att hitta? Sedan blev det tråkigt för att det regnade, bankomaten ville inte acceptera mitt kort och på apoteket hade de problem med sina datorer. Tur att jag inte hade bråttom. Jag fattar inte hur folk hinner fixa ärenden, det tar alltid lång tid för mig att få något gjort på stan trots att stan verkligen inte är stor. Idag har jag gått runt skolan och kollat upp en tipsrunda vi ska ha imorgon. Det känns mystiskt att smyga runt i skolans korridorer när alla gått hem. Jag hittar inte så det är alltid spännande att se var jag ska dyka upp. Fick gå fram och tillbaka lite men till sist hittade jag alla frågor.

Igår kväll var jag och såg Walk the line om Johnny Cash. Det var en bra film trots att jag inte intresserat mig för honom tidigare. Det har mest varit sådan musik som ingått i pappas gubbmixar, blandband han lyssnade på under min uppväxt.

-Har du en drottningkrona?
-Nej, har du en cowboyhatt?
Desperata frågor nu dagarna före maskeraden. Jag har hittat en hatt som inte är direkt cowboy men nästan. Den får duga. För övrigt ska jag ha kläder jag kan använda annars också men inte allihopa samtidigt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0