Dubbelmord

Jag är i Stockholm och hälsar på min brors familj. Vad såg vi som första nyhet när vi slog på datorn ikväll? Jo, dubbelmord på ett par i Hedemora med en artonåring misstänkt. Det kommer aldrig några bra nyheter därifrån. I Ljungby har vi naturkatastrofer och i Hedemora är det brott.

Igår på bussen satt jag bredvid en av våra elever som håller på med boxning så jag frågade henne lite om det. Jag tycker det är kul med en tjej som boxas. Eftersom det är förbjudet med proffsboxning i Sverige är det oftast normala människor som boxas. När jag kom fram till Stockholm hade de smällt upp en tennisplan mitt på Centralen. Det var ju också en sportupplevelse.

Idag har jag varit på Astrid Lindgrens Junibacken med brorsan och hans ungar. Det var kul att åka tåg genom Astrids sagovärld. Sedan skulle jag hålla koll på ettåringen. Han försvann. Jag stod och tittade på Pippi och plötsligt var lillkillen borta. Han hade hunnit gå en bra bit och var inte helt lätt att hitta bland tvåhundra andra barn. Tralala, katastrofbarnvakten är här...

Var och fikade med en kompis från bibliotekshögskolan. Nu jobbar han med ett projekt på folkhögskola. Vi fick tyvärr inte plats på Xoco, ett nytt chokladfik jag hört talas om, utan det blev ett ställe som heter Café Kex. Sedan hälsade jag på en kompis som flyttat ihop med sin kille i en ny lägenhet. Kul att träffa henne och se lägenheten och pojkvännen. Hon är jättekär. Det enda negativa hon sa var att han ofta har problem med magen och en natt hade hon vaknat när det luktade sjukt illa och blivit arg och väckt killen med ett -Men vad är det här?

Kommentarer
Postat av: msme

Det går utför med Hedemora... Tyvärr. Bara en massa elände där nu för tiden. Eller kanske inte bara, men alldelles för mycket iaf.

2006-11-26 @ 11:45:24
URL: http://msme.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0