Fram med vantarna

Mhm, då måste jag nog börja med vantar. Skinnjackan och cowboybootsen tycker jag om, men ska det vara snö vill jag inte använda bootsen. Vantar, mössor, sjalar och andra vinterplagg tycker jag är desto tristare. Idag kommer mamma hem efter två veckor i Tanzania, men hon blir nog inte ledsen över köldchocken för hon tror att det bästa man kan göra på vintern är att åka längdskidor.

I München finns det välbärgade människor, det måste det göra för jag har aldrig sett så exklusiva butiker. Jag lekte med tanken att gå in i någon butik och åtminstone få prova ett sådant där urtjusigt plagg av något märke jag knappt aldrig har sett lajv, som Gucci, Armani, Versace och Valentino. Men butikerna var låsta och hade vakter och jag har ingen aning om hur man skulle bete sig för att ens få komma in! Vi stod utanför butiker och fånglodde på klockor och smycken som kostade två miljoner.

Kommentarer
Postat av: Pibben

Appropå dyra klockor såg jag i tidningen att dom rika oftast har 12 klockor eller fler av typ svindyra Rolex. Tycker att det närmast är lite perverst. Fridens.

2006-11-03 @ 12:10:15
Postat av: Elon

Hela södra halvan av Tyskland är väl fullt av svinrika människor.
Nu kommer det moln här, just precis lagom tills Ylva kommer. Typiskt efter ett par strålande solskensdagar. Fast då får man väl hoppas att det blir varmare igen.

2006-11-03 @ 12:50:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0