Genansminister

Jag skulle säga att jag blir generad när jag ser vår nye finansminister men råkade säga att jag blir generad över vår genansminister... En sådan kanske vi skulle ha? En som kan ta på sig alla andra ministrars pinsamheter, en strykpojke liksom. Hur som helst så tycker jag det är pinsamt med en långhårig finansminister som ser helt drängig ut. Honom kan vi inte skicka utomlands.

Apropå hår så ser jag påhittad ut idag. Jag har färgat ögonbrynen så hårt så de är kolsvarta. Det ser nog inte klokt ut för ingen har vågat säga något. Det gör inget, det brukar lugna ned sig efter ett par dagar. Till mitt blonderade hår blir det en ganska rolig effekt. Jag trivs för övrigt vädligt bra som blondin. När man är bibliotekarie behöver man fiffa upp sig själv lite så att man inte blir förknippad med det där gråa tråkiga som en del tror att bibliotek är. Dessutom är det kul med uppmärksamheten jag får från alla möjliga män. Att det gör sådan skillnad att ändra hårfärg! För det gör det.

Sambon är inte som andra så han ska byta till sommardäck nu. Först bytte han till vinterdäck, sedan kom han på att han vill lämna in bilen och få fäljarna lackerade så nu ska han byta tillbaka.

Kommentarer
Postat av: E

Tack för gapskrattet *fnissar* Och du; lycka till med ögonbrynen.

2006-11-16 @ 14:40:39
URL: http://hejchef.blogg.se/
Postat av: Pibben

Påhittad? En gång för länge sedan sa jag till hustrun i vredesmod att hon var tecknad, jag antar att det är likvärdigt med påhittad. Jo, sådär svårartad däcksfetischism har man ju hört talas om...... ;-) Fridens.

2006-11-16 @ 15:27:47
Postat av: Hej chef

Fröken Lund? Nope tyvärr. Är det en annan bloggerska?

2006-11-16 @ 15:39:05
Postat av: E

Hi hi, vilket sammanträffande :-) Men nej, jag kan inte at åt mig äran från Fröken Lund.

2006-11-17 @ 08:30:45
URL: http://hejchef.blogg.se/
Postat av: Maria

genansminister är en strålande idé tycker jag!

2006-11-18 @ 10:56:38
URL: http://www.morellens.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0