Kulturkullan

Vecka 48

* Läser: Hello Money av Klas Landahl. En reseskildring. Helt absurd historia om två bröder som cyklar till Indien. Bara en sådan sak som när broder Aron vill ha förändring och låter sig klippas. I en extremt stor dread i nacken gömmer sig bin Laden och Hussein. Roligt. De småländska ortsnamnen är också intressanta; Slakmöre, Otteskrev och Klärkeberga till exempel.

* Lyssnar på: The best of Rod Stewart. CD från 1989. Generös samling med 16 låtar. Hittade skivan på rea och kände att jag ville ha gamla klassiker som Sailing, I don´t want to talk about it och The first cut is the deepest. Annars brukar jag mest sjunga Sailing själv med en kompis. Det låter sådär. En av låtarna (minns inte vilken just nu) är så väldigt snodd av Gessle i Kung av sand.

* Veckans citat:
- Vi ska dansa i neon.
- Vi ska bajsa ner i ån.
Brorsans treåring gjorde en ny text. Precis när de haft en drive och försökt förklara att det inte är roligt med bajs var de tvungna att ge upp. Det är ju roligt.

* Veckans händelse: På lördag kommer Magnus Betnér att uppträda på Terraza och sedan spelar Paddington och så är det Kung i baren. Man kan köpa matbiljett eller pubbiljett eller bara gå på Kungen som vanligt. Vi ska ha en helkväll.

Kommentarer
Postat av: Maria

Dags att ge bort "det var det fräckaste" till brorsonen?

2006-11-27 @ 19:04:41
URL: http://www.morellens.blogg.se
Postat av: Anonym

Slakmöre ligger i Kalmartrakten. Klärkeberga? undrar om det kan vara Kläckeberga istället? Ah, strunt samma. Gissar att Roddan var före Geesle, undrar om det inte kan vara en låt som heter Secret heart eller nått. Dom är påhittiga dom små liven, klart det är kul. Förbjudet och spännande. Fridens.

2006-11-27 @ 20:04:26
Postat av: Ylva

Det är first cut som är snodd av Gessle. Jag menade så klart att Gessle snott (han är en mästare på det) och inte tvärtom. Hör du sången de spelar på radion...

2006-11-28 @ 09:22:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0