Kulturnatta

Igår var det Kulturnatta här. Jag hade tänkt gå på en massa saker men det gick inte så bra. När jag kom till modelljärnvägen hade de stängt. Musikalen Flykten visade sig hålla på i 3 1/2 timme så när vi kom ut var klockan halv tio. Då hade fotoutställningen stängt och det var fullt i godsmagasinet där det var konserter. Musikalen var det konstigaste på länge. En kompis frågade vad det handlade om i början och vad det skulle vara för tid. Jag trodde nutid men då sa de att det var 1600-tal. Sedan hoppades det friskt mellan olika perioder och någon handling uppfattade vi aldrig. Det var plötsligt Romeo och Julia, Hamlet, Jeanne d´Arc och allt möjligt och omöjligt. Och som sagt chocken att det aldrig tog slut. Nästan som suzukibarnen som alltid spelade och aldrig slutade på skolkonserterna när jag var yngre. Synd, för musikskolan är verkligen duktiga.

Idag är det fars dag. Det brukar vi inte fira i vår familj. Jag blir bara så trött på allt de tycker man ska köpa åt far. Och åt alla konstiga reklamaffischer där det står farsdag. Det vill jag verkligen inte ha! Jag tycker mycket illa om fars och buskis och bland det mest irriterande som finns är Stefan och Krister. Bort dem!

Kommentarer
Postat av: Elon

Firar ni mors dag då? I så fall är ni ju inkonsekventa, hehe.

2006-11-12 @ 13:33:01
Postat av: Anonym

Jag vill också veta svaret på Elons fråga. Stefan&Krister är bara förutsägbart och trist.
Jag vill veta vem som köper ekologiskt kärnat smör och jag vill veta hur de mår. Å så lägger jag till en fråga om får kött, smakar det inte alltid kofta?
Fridens.

2006-11-12 @ 18:12:24
Postat av: Ylva

Nej, vi firar inte mors dag och ännu mindre morsdag. Mors, mors! Jag blev lite störd när jag blev väckt av dåvarande pojkvännen på mors dag, när jag var tjugo år och hade ännu färre barn (öh, färre än noll) än nu. Lammkött är gott om man tillagar det på rätt sätt = länge.

2006-11-13 @ 13:27:03
Postat av: Pibben

Lamm såklart. Ok, länge. Tack för att du ville Lambretta ett tillagnings tips. (Lite taskig ordvits kanske) ;-) Fridens

2006-11-14 @ 13:17:03
Postat av: Anonym

Jag återkommer nog till Lambretta i nästa Kulturkullan. Lammfärsbiffar, stek, kotletter och gryta är gott.

2006-11-14 @ 17:00:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0