Mammananas

Det var väl det jag visste! Nu har mamma kommit hem efter två veckor i Tanzania där hon gått ned några kilo till. Jag väger 15 kilo mer än hon nu och så ska det inte vara, det brukar vara jag som får kläder som är för små för henne. Hrmpf. Hon fick en ananas i present och tanzanierna ville väldigt gärna att pappa skulle få den. Hon trodde inte att det skulle gå att få hem den för de är temperaturkänsliga, men den var jättegod när den kom fram. Varför kan de inte importera färsk ananas då? Den man köper i Sverige är träig jämfört med den färska. Jag har ätit världens mest fantastiska ananas i Thailand så jag vet nog hur de ska vara. Mamma har haft mer bussäventyr än mig den senaste veckan. När hon skulle sätta sig på en buss satt det en höna på hennes plats. Sedan skakade bussen så att rutan trillade ut där hon satt. Kanske det var hönans plats ändå?

Kändispoäng. I lördags träffade jag en grek som är kusin med Helena Paparizou. Fast han sa så mycket konstigt den där kvällen så jag vet inte riktigt vad som var sant.

Ikväll ska vi frysa lammkött. Jag frågade sambon om han skulle åka och hämta köttkrossen och han tyckte det lät grymt. "Jag kommer inte ihåg vad den heter, eh, mulmaskinen..." Han ska alltså till svärmor och hämta en köttkvarn så vi kan mala färs. Hoppas att de som sagt att de ska hämta kött ikväll kommer för jag tror inte vi har plats för sex lamm i frysen.

Kommentarer
Postat av: Maria

sno grannarnas frys?

2006-11-09 @ 08:27:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0