Rädda världen

Igår kväll blev det räddavärldentema. Jag var och såg filmen En obehaglig sanning med Al Gore som presenterade sig; I used to be the next president of the United States. Gore är faktiskt rolig när han åker runt med sitt bildspel om växthuseffekten. Annars hade filmen blivit på tok för tung för det är verkligen otäcka scener emellanåt från översvämningar, tromber och andra naturkatastrofer. En viktig film som jag tror tog hårt på gymnasieeleverna den visades för. När jag kom hem fortsatte jag av bara farten att titta på programmet Planeten som handlade om samma sak. Fast det gav mig mera dåligt samvetet för det handlade om att vi överkonsumerar.

Jag har blandat ihop två skånetjejbloggare. Läs deras skitroliga inlägg. Nära ögat den 9 november här; http://blickstilla.blogspot.com och Är det lika skönt för dig som för oss? den 16 november här: http://www.hejchef.blogg.se.

I Tyskland har de ett klädmärke som heter Brax med mottot Feel good. Det tycker vi är roligt så vi brukar säga det till braxen hemma i akvariet; Feel good! http://www.brax-fashion.com

Kommentarer
Postat av: Fröken Kaos

Hi hi egentligen är det helt galet att två skåne-fröknar lyckas blogga om liknande ämne :-)

2006-11-17 @ 13:24:14
URL: http://hejchef.blogg.se/
Postat av: Ylva

Visst är det kul? Man kanske skulle starta en blogg bara för snusk på jobbet? Själv tycker jag det är humor att fråga gubbarna på jobbet om de gillar lammkött. Det är nog min senaste rolighet på den linjen.

2006-11-17 @ 13:35:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0