Räkfrossa

Igår var vi på räkfrossa med ungefär 150 andra. Det var roligt. Jag blev visst på kleptohumör och fick med mig en flasköppnare hem, det var länge sedan sist. En gång under studenttiden i Borås högg jag tag i en öppnare som råkade sitta fast i en bartender.

Tyckte att jag skulle prata med en intressant man som satt med sin fånigt snygga tjej. Jag sa att jag har en kompis som jobbar på samma ställe som han, nämligen Electrolux som har över tusen anställda. Efter lite tjatande om att jag sett honom på Ljungbydagarna fast han sa att han knappt varit där utan att det nog var hans tvillingbror i Göteborg kom han på att han mycket väl visste vem min kompis är. Sedan försvann jag till ett litet rum där några killar som spelat under kvällen höll till och spelade gitarr. Nu spelade de i Typerna men de är också med i Senap. De kände igen mig för jag har pratat med dem förut och fått en skiva signerad. Och så blev sambon sur för att jag försvunnit som jag alltid gör. Han vill gå ut och ha roligt med mig och jag vill gå ut och ha roligt med andra. Också. Han gick hem och jag stannade kvar och dansade med hans kvinnliga kollega vars dotter skjutsade hem mig sedan.

Vi sover för tillfället i vardagsrummet för vi håller på att renovera sovrummet så det ser ut som kriget hemma. Idag ska vi köpa golv. När vi renoverat lägenheten som vi hyr ut kändes det lite irriterande att där blev så fint så vi vill göra något åt vår egen lägenhet också.

Kommentarer
Postat av: Maria

Tvillingbröder? Alltid samma förvirring.

-Du är lik nån!
Kanske min bror, han står därborta...

2006-11-18 @ 22:09:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0