Behöver stickeklänning

Jag behöver en stickad klänning! Det finns med i varje modereportage nu. Vill ha en ganska lång, grå, mjuk sak som inte sitter åt för hårt. Skulle vara snyggt till några fina nylonstrumpor och cowboyboots. Det är kul när det kommer nya plagg för annars kan jag inte påstå att jag behöver några käder. Fast det här med tajts. Det var inte snyggt förra gången och är det inte nu heller. Kjol och tajts är nästan lika dumt som kjol utanpå byxor. Ska se om det finns några skojiga kläder att köpa i München.

Apropå kläder. Jag råkade kombinera en öppen liten skjorta med ett stort linne så jag fick gå och dra i axelbanden hela tiden. Jag fyller visst inte ut XL, men det var den enda storleken som fanns kvar och nu har jag kortat banden säkert tio cm.

Kommentarer
Postat av: Maria

Det behöver jag med (frånsett att det är omöjligt när man ammar) fast den jag såg i en tidning konstade tretusen och det behöver inte mina kläder göra.

2006-10-25 @ 19:49:18
URL: http://www,morellens.blogg.se
Postat av: nina

nej fy fan. du har så rätt. det var inte snyggt med tights, storskjorta och brett skärp i midjan som outfit på åttiotalet heller.

det är skönt att vi är några som förstår det.

2006-10-25 @ 20:50:08
URL: http://cirkumflx.blogspot.com
Postat av: blogg_bohemen

Håller med er, Ylva och Nina! :)

2006-10-25 @ 21:10:49
URL: http://bohemianrhapsody.blogg.se
Postat av: Ylva

Nä, inte tajts, skjorta och bälte under brösten! En nyhet är att man kan ha benvärmare på armarna, suck.

2006-10-27 @ 10:05:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0