Inte vara snäll mer

Idag har eleverna fredagskänslor. De ligger och slåss i sofforna, lyssnar på musik på hög volym och stökar, stökar, stökar. Det här är gymnasiet. Det här är ett bibliotek. Suck! En dag var det faktiskt en kille som somnade i en soffa. Jag lät honom vara för att det var lite intressant att se hur länge han skulle ligga kvar. Det blev tills en kompis kom och sa att de hade slutat för dagen. En annan dag sa han såklart att han får ligga där. Kollegan frågade vem som sagt det. En rödhårig, påstod han. Det ska inte han veta. Jag är blonderad. Ska sluta vara snäll.

Ikväll ska vi ha husmöte. Det var evigheter sedan det var något möte i vårt hus och några av styrelseledamöterna har flyttat eller dött...

Idag var det en elev som skulle ändra, för han hade skrivit fuckuppsats och kom på att handledaren nog inte skulle godkänna det.

Kommentarer
Postat av: Pibben

Synd, om han lagt ett styvt jobb på den......

2006-10-06 @ 21:05:14
Postat av: Maria

blir det inte lite kladdigt om han lagt ett styvt jobb på den?

2006-10-06 @ 21:57:35
Postat av: blogg_bohemen

stackarn! Ett sådant förargligt misstag! :)

2006-10-07 @ 09:34:54
URL: http://bohemianrhapsody.se
Postat av: Helena

"De ligger och slåss i sofforna, lyssnar på musik på hög volym och stökar, stökar, stökar" Hmmm, om jag inte minns fel så gjorde vi det också på gymnasiet. Förutom musiken då. Men jag vill minnas att vi lyckades stapla upp varandra i en stor hög (typ 6 pers) i en tvåmassoffa i biblioteket. Har du glömt det, eller har du blivit vuxen och tråkig?! ;-)

2006-10-08 @ 21:20:41
URL: http://www.kitten-tikka.co.uk/blog.html
Postat av: Ylva

Hm, nej, jag kommer bara ihåg att vi tyckte bibliotekarien var dryg när han sa åt oss att sätta in stolarna efter oss. Vi stökade väl aldrig...

2006-10-09 @ 17:35:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0