Kulturkullan

Vecka 44

* Läser: Djävulen bär Prada av Lauren Weisberger. Det här är en helt osannolik bok baserad på verkligheten. Bokens Andreas jobb som assistent åt chefredaktören Miranda Priestly på modemagasinet Runway är en direkt parallell till författarens assistentjobb hos chefredaktören Anna Wintour på Vogue i New York. Fascinerande att man får skriva så här. Chefen är verkligen världens hemskaskte människa och jag bara undrar hur länge man kan stå ut hos henne.

* Lyssnar på: Rozt med Rozt. CD från 2002, tror jag. Tror inte jag har skrivit om dem tidigare. En punkig ljungbygrupp som låter lite som Green Day. Jag köpte deras skiva och fick den signerad på en spelning på Café 1 som tyvärr ska rivas. Killarna har gjort allt själva i en egen studio. Det är lite stökigare musik än jag brukar lyssna på, men kul. Extra skojigt att första låten heter In a library.

* Veckans citat: "Igår när jag körde här såg jag ett helt träd som rörde sig. Det var nog älgsnusk i busken." Sambon upplyser mig om vad som händer ute i skogarna.

* Veckans händelse: Pjäsen Rotvälta ska spelas på Godsmagsinet på onsdag klockan 19. Kostar 100 kr.

Kommentarer
Postat av: Maria

chefer man inte vill ha... fast jag förstår verkligen inte hur de skall göra film av den? Måste nog se skiten när den kommer på video.

2006-10-27 @ 12:10:58
URL: http://www.morellens.blogg.se
Postat av: Robin Starfighter

Hej! Har du kvar den där skivan med Rozt så vill jag extremt gärna att du hör av dig, jag sålde min för flera flera år sedan och har inte lyckats få tag på en ny. Tänkte om du kunde rippa den och maila över? Skulle vara dig evigt tacksam..

2010-04-16 @ 09:26:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0