Min förvirrade älskade

Idag är det vår tvååriga förlovningsdag. Det kommer sambon aldrig ihåg, tänkte jag, men lät bli att påminna i förväg. Däremot talade jag om för honom att det är hans mammas gubbes födelsedag och så tänkte jag att han eventuellt kunde komma ihåg att det är samma dag. Men det är för mycket. För mycket runt honom över huvud taget nu, så jag förväntar mig inte ens att han ska tänka på oss. Mammans gubbe har nyss fått pace-maker. Samtidigt har svärmor varit i England. Så idag bestämde jag att vi måste ha rosor. Jag fick väl cykla ut och handla själv när han inte mindes. Jag talade om att jag skulle ut på stan och sambon frågade om jag skulle handla. Det skulle jag ju inte. Plötsligt var han väldigt frågvis och fattade inte alls vad jag skulle ut på stan att göra tio på morgonen. Överraskning. Och det blev det. När jag kom hem med rosorna så undrade han varför. Sedan bad han om ursäkt. Det gjorde inget men vi måste faktiskt ha rosor på vår förlovningsdag. Det blir inget gos ikväll för vi ska åka och hämta svärmor på flygplatsen. Men innan ska jag hamna i bearnaisekoma!

Kommentarer
Postat av: Pibben

Så det är såsen du vill åt eller? Har inte hört den förrut, men väl ordet paltkoma från en norrlänning. En välgjord plankstek med bearnaise går inte av för hackor vill jag lova. Fridens.

2006-10-18 @ 18:58:46
Postat av: Helena

Grattis på två-års-förlovningsdagen! VAd du är duktig some kommer i håg datum. Själv kommer jag knappt ens i håg vilket år det var jag o sambon träffades, med det var i november nångång. När vi förlovade oss kommer jag verkligen inte ihåg!

2006-10-18 @ 20:17:30
URL: http://www.kitten-tikka.co.uk/blog.html
Postat av: Maria

GRATTIS!
Vi firar snart treårsdag och dottern fyller ett halvt samma dag. Rätt bra inprickat?

2006-10-19 @ 13:42:31
URL: http://www.morellens.blogg.se
Postat av: Ylva

Helena. Ni träffades -96, ungefär samtidigt som vi. Förlovningsdatum brukar stå i ringen... Jag tycker det är kul med datum. Påminde Magnus i flera år efteråt om våra årsdagar.

2006-10-19 @ 17:08:13
Postat av: Helena

Vadå ring? Vi har inga förlovningsringar! Men jo, jag minns att det var -96, men har helt glömt bort datumet, och jag vet att vi förlovade oss 2002, men det var en sån jobbig tid att det har jag helt förträngt. Nåja, det är tanken som räknas!

2006-10-23 @ 22:42:02
URL: http://www.kitten-tikka.co.uk/blog.html
Postat av: Ylva

Hur gör man om man förlovar sig utan ringar? Det är ju det som är det roliga!

2006-10-24 @ 14:48:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0