Tung som ett kylskåp

Sambon tyckte att jag skulle följa med och hämta kyl och frys som vi köpt till lägenheten vi ska hyra ut. Jag var lite tveksam till att jag skulle kunna vara till någon nytta i sammanhanget men följde ändå med till affären. Där tittade jag på när de lastade på åbäket på släpet. Sedan körde vi hem. Jag ställde mig och såg lagom hjälplös ut när en granne till vår trädgård (hans trädgård gränsar till vårt garage på baksidan) gick förbi och undrade om det var tungt. " -Jag vet inte, vill du prova?" Han hjälpte sambon att bära kylen medan jag höll i hans hund.

Idag har vi rensat i fårstallet. Det är tungt att mocka skit, riktigt bra träning. Om jag ska hålla på och laga mat med grädde på det här visat måste jag röra på mig mycket mer. Bäääh! Jag sa till sambon en natt att jag blivit lite rund och tung men att om han inte sa något om det så ville jag älska. Då tyckte han att han skulle börja sticka ut och springa med mig. Ha, jag springer inte! Om det inte är nödläge. Egentligen skulle han inte ha fått något gos den kvällen, för det var helt fel svar. Men promenera ska jag göra mera (inte min nya slogan men ett skojigt rim). Det är aldrig för sent att börja ett nytt liv.

Sambon trodde att jag hade haft på mig parfym innan jag gick in och skulle mocka. Jag hade hårdsprejat håret och satt upp i stram tofs för att underlätta arbetet.

Kommentarer
Postat av: Maria

Nästan lika bra smitning xom när jag tvingade hantverkaren i lägenheten bredvid att vara bärhjälp med mitt nya 300 L akvarium mot att han fick låna vår dammsugare och städa efter sig *S*

2006-10-06 @ 22:00:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0