Avåkningar och linssoppa

Igår fick vi våra danska grannungar att köra av vägen med en fyrhjulig motorcykel. De blev rädda när de mötte oss och körde rakt ned i diket. Cykeln välte men som tur var hamnade de inte under den. Man får inte köra på allmän väg med sådana och jag tror att de lärt sig det nu.

Svärmor berättade att hon varit ute på äventyr med några andra tanter. Hon som körde var inte så säker och när hon skulle vända körde hon i diket. Svärmor hade en vid brun kjol på sig som flög upp över ansiktet och oj, vad brunt allt blev, sa hon. De fick inte upp bilen själva men tre motorcyklar med Hells Angels stannade och plockade upp dem. De var jättetrevliga, men bilen blev bucklig där de sparkat på den.

Idag när jag vaknade kunde jag inte fokusera blicken. Jag hade tappat en av linserna. Det har aldrig hänt förut och jag har slutat att ha med mig glasögon överallt. Typiskt, det var det sista paret jag hade. Som tur är har jag tid hos optikern imorgon men jag tänker inte vara med på personalfotograferingen innan. Bara för att jag är bibliotekarie vill jag inte se ut som en.

Kommentarer
Postat av: Helena

Det är läskigt när man inser hur handikappad man blir utan linser/glasögon. Jag gjorde ett litet test genom att (utan glasögon) kolla på sajten som jag håller på och jobbar på för närvarande. Jag gjorde texten större och större och STÖRRE, tills det inte gick att få den större, och jag kunde förtfarande inte läsa utan att kisa... Antar att man alltid borde ha glasögon med mig, i fall det skulle bli nåt knas med linserna. -- Jobbigt!

2006-09-11 @ 22:59:22
URL: http://www.kitten-tikka.co.uk/blog.html

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0