Bok- och bibliotek

Ah, vad roligt jag har haft det! På bibliotekariehögtiden Bok- och biblioteksmässan i Göteborg. Åkte dit i fredags. Gjorde något jättekonstigt, gick runt på mässan med barnvagn! Det vill man inte. Jag ville träffa barnets mamma som valt att gå på mässan och eftersom bebisen bara är snart fem månader är hon i vagn eller sele. Traskade runt med dem ett tag, vägrade att åka rulltrappa och gick sedan ut med dem på stan. Var på seminarium som handlade om vad tidningarna får skriva, med Jan Guillou bland annat.

Köpte Magdalena Graafs bok och fick den signerad till skolan. Hon tyckte att jag hade en fin topp, hihi. Berättade att hon känner min kusin och han var hemma hos dem den dagen. På kvällen gick jag med en bibliotekariekompis och hennes kompis på Gothia Tower som har fantastisk utsikt över Göteborg och är dyrt så vi gick en annanstans för att äta. På turkrestaurangen såg vi Kristofer Lundström, programledare på Kobra. På lördagen gick jag på stan och på kvällen var jag ute med en kompis. Hade tänkt att inte gå på Dubliner dit jag alltid går. Vi var på Hard rock café, som var dödstråkigt, sedan Dancing Dingo där det inte heller var särskilt mycket drag, och sedan på... Dubliner. Det var roligt.

På söndagen gick jag på mässan. Var på ett seminarium med Sigge Eklund och Katerina Janouch och ett med Mark Levengood. Sedan träffade jag en kompis och satt utomhus och åt pannkakor, hurra. Kom hem på kvällen helt utpumpad.

Kommentarer
Postat av: Ylva

En till poäng: Åkte spårvagn med Helge Skog. Han skulle också till mässan.

2006-09-26 @ 08:16:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0