Diska stavmixer
Idag gjorde jag kycklingfilé med rucolapasta igen. Pinjenötter var gott men de blev väldigt finfördelade. Jag tror inte alls att det blir samma sak med valnötter för sådana gillar jag inte. Är det någon som vet hur man diskar en stavmixer? Det känns en smula perverst att slicka den som en elvisp som jag gjorde. Hm, jag sköljde av den sedan, men det verkar inte som en bra idé att diska hela manicken med sladd och allt. Och är det någon som vet vad man gör med rucola? Börjar bli less på den nu. Skulle ha en dl i pastan men köpte 150 gram, en jättelåda som aldrig tar slut.
Ikväll tog vi en cykeltur. Grusväg, dåligt pumpade däck, punktering. Igen! Det hände mig för ungefär ett år sedan när vi var ute på grusvägar.
Nu har jag haft över 20 000 besök och 5000 unika (olika datorer) besökare här. Det är roligt.
Ylva!
Du kan skruva av en del av stavmixern(den består av två delar) så behöver du inte diska sladd och allt! :-)
Kram Tove
Gött att vi som avskyr teknik och pyssliga göromål ändå kan göra framsteg i köket. Denna vecka har jag på två dagar gjort svamp- och rotsakspytt samt ratatouille. Friår är bra, bara bra...
Du får väl ge ruccolasalladen till fåren då???
Min philips-mixer ser inte ut som att den ska skruvas isär.
I dag har *jag* lärt mig ett nytt ord: rucola. Hade jag aldrig hört talas om förut! Är det en slags pesto, alltså? Mums i så fall!
Rucola är en pepprig salladssort. Inte god att äta enbart, men väldigt modern att pynta sallad med.
Jaha ja. Men man kan tydligen göra pesto av det, vad jag förstår. Alltid roligt att hitta nya saker att äta!