Kulturkullan

Vecka 38

* Läser: Tankar från sängkanten av Marian Keyes. Jag brukar tycka att Keyes är rolig men när man samlar ihop krönikor så det blir 400 sidor blir det för mycket. Då kan man läsa någon då och då kan man tycka, men det funkar inte för mig, som lånat boken. Jag tycker att jag är roligare själv och undrar lite vad som gjort henne så populär. Kan inte någon upptäcka mig och betala snart? Hur som helst, ibland blir det riktigt roligt, men oftast är det tjatigt med hennes hår som blir tokburrigt om det regnar och en besatthet av smink, skor och handväskor som jag inte delar och därför inte kan engagera mig i.

* Lyssnar på: Ulf Stureson med Ulf Stureson. CD från2000. Jag blir inte klok på den här mannen. Vet inte vad jag tycker. Det borde vara musik i min smak. Man som sjunger på svenska, trevliga melodier, småroliga texter. Men det är något med rösten som stör lite. Ungefär samma sak som med Olle Ljungström. Ett onödigt gnölande. Dessutom ser han läskig ut, om man nu ska gå in på ytligheter.

* Veckans citat: "Det är nog första gången en brax tittar på Sopranos."
Sambon kommenterade braxen som höll på att vänja sig vid sitt nya hem i akvariet och simmade in i glaset.  

* Veckans händelse: Bokmässan i Göteborg! 21-24 september. Jag ska gå på fredag. Har biljett så jag får gå på massa intressanta seminarier.

Kommentarer
Postat av: Maria

vill en brax titta på valvaka? Tänk bara på att inte skrämma stackarn med en massa program om fiske...

2006-09-18 @ 16:40:35
URL: http://www.morellens.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0