Kulturkullan

Vecka 39

* Läser: Glassnostalgi. En bok jag stod och höll i på bokmässan och så kunde jag inte lägga tillbaka den. Klart jag måste ha en bok med alla GB:s glassaffischer! Dessutom står det om musik, kläder och händelser från 60-talet och framåt. Underbart! Förlaget heter Nicotext och har specialiserat sig på små knasiga böcker med läckra omslag.

* Lyssnar på: My number one med Helena Paparizou. CD från 2005. Jag tycker om Antique och jag tycker om Helena solo. Den här skivan har sexton spår varav tio är på grekiska. Det blir lite annorlunda än de vanliga hitlåtarna då. Jag förstår att hon är galet stor i Grekland. Det är en perfekt blandning av gammal tradition och nytt. Dessutom har hon utstrålning och är oerhört snygg.

* Veckans citat:
-Jag har glömt mitt telefonnummer. Kan jag få ditt?
Jag och en kompis kom på bra raggfraser, fast den här har vi inte provat. Hon föreslog; Jag har glömt var jag bor. Kan jag bo hos dig?

* Veckans händelse: Andreas Johnson spelar på Garvaren i Ljungby på lördag, kl.23. Han har varit här förut, men det gör inget. Glorious är fortfarande en ståpälslåt.

Kommentarer
Postat av: grönfinken

åhhh, jag skulle ju kolla i glassboken... missade jag. jag är helt slut efter denna bibliotekariehögtid men en massa inspiration har man ju fått! och trevligt sällskap! saknade dock fotmassagen med det hanns ju tyvärr inte heller med. men å andra sida hann vi ju en hel massa annat :) kram

2006-09-26 @ 19:23:20
Postat av: Ylva

Tack själv! Verkligen jätteroligt! Massage en annan gång. Kompisen jag träffade i söndags bor på Kalendervägen, nära dig.

2006-09-26 @ 20:16:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0