Kunna nummer

Jag kan två mobilnummer, mitt eget och sambons. Det gäller att komma ihåg vilket som är vilket och ibland blandar jag ihop dem. Idag skulle jag ringa lasarettet och de har en telefonsvarare som säger när de tänker ringa upp och så ska man lämna sitt nummer. Jag råkade knappa in sambons och sedan tryckte jag stjärna i stället för fyrkant, eller hur det nu var, och kunde inte ändra. Då fick jag ringa igen och ge mitt nummer och så ringde jag till sambon och sa att han nog skulle få ett konstigt samtal. Tror inte han vill ha nya p-piller. När jag ringde honom hade han inte tänkt svara för det har ringt så himla mycket på hans telefon idag eftersom vi har annons ute om lägenhet. När de ringde från kirurgen höll han på att fråga om de ville hyra, men jag vill väl inte ha min gynekolog i samma hus. Det har ringt alla möjliga människor, mest pensionärer. Någon frågade "hur mycket lägenhet?" Ja, det är ju bara en.

Kommentarer
Postat av: Veronica

Hmm...skickade ett SMS till ett mobilnummer som jag trodde var ditt, men då kom det kanske fel då. Ber om ursäkt isåfall...
V.

2006-09-27 @ 11:11:55
Postat av: Ylva

Hur tänker du nu? Ber du mig om ursäkt ifall jag inte har fått sms? Jag fick det och har svarat via mail. Lycka till med bråket.

2006-09-27 @ 18:07:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0