Megafånerna, skördefest och Offside

Kändispoäng! Igår var jag och lyssnade på Klas Mathiasson igen. Han och två killar till har ibland en liten grupp de kallar Megafånerna som inte uppträder ofta. Fast de skulle ha tre uppträdanden förra veckan, men de har turats om att vara sjuka så att de inte kunnat stå på scenen alla tre samtidigt vid något av tillfällena. Nu var Jonas Jansson, som skulle ha haft hand om berättande, sjuk så då blev det musik och lite reciterande. Det är Berättarnätet som arrangerar och detta var i en perfekt liten lokal, ateljén hemma hos konstnär Helena Felldin i Nöttja. Klas berättade att han känner Dan Viktor och har givit honom några texter och sagt att han får göra vad han vill med dem. Dan har med Om vi är tysta... på sin första platta. Jag och en kompis såg honom som förband till Lars Demian i Göteborg -99, tror jag det var, och kompisen köpte hans skiva och fick den signerad. Det ser ut som att han skrivit Hoppas det smakar Maria, vilket vi tyckte lät lite snuskigt. För övrigt satt vi längst fram och han trodde att vi hatade honom eftersom vi var supertrötta efter att ha varit ute och firat halloween natten innan och tydligen såg sura ut. Kolla hemsidan www.danviktor.com.

Igår var jag med en trädgårdsintresserad kompis på koloniträdgårdens skördefest. Där var jättefint men jag trodde de skulle ha mera försäljning. Vi köpte fika men inga växter eller grönsaker. Inte för att jag tycker om så många grönsaker men något skulle jag nog kunna ha köpt för att det känns bra med hemodlat.

Igår kväll var jag på bio. Ja, det var en fantastiskt späckad söndag. Vi såg den nya svenska Offside med min favoritskådis Jonas Karlsson. Jag hörde flera som sa att den var smårolig, men jag tyckte den var stor-rolig, skrattade mest hela tiden. Och är inte ens intresserad av fotboll utan det var så mycket annat som var kul. Min bror har förresten en kompis som känner Jonas.

Kommentarer
Postat av: Helena

Läste lite snabbt och undrade mot slutet av bloggen när du skulle nämna "Megafåren"...

2006-09-06 @ 23:02:42
URL: http://www.kitten-tikka.co.uk/blog.html

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0