Mera slang och snuskläckra karlar

Sambon har också stött på ett slangproblem. Han undrade varför fötterna blev blöta när han körde med spolarvätskan. En liten läcka. Tur att han fixar det mesta sjäv för annars skulle det bli dyrt med alla våra slangsprut...

Jag har börjat titta på nya serien House. Vad är det för attraherande med en äldre, elak läkare som haltar? Jag vet inte. Vet inte heller hur gammal skådisen är men han är allt lite tunnhårig. Eh, men sexig på något konstigt sätt.


Kommentarer
Postat av: Ylva

Nu har jag tagit reda på att Dr House heter Hugh Laurie och är född -59. Hm. Sambon som aldrig känner igen en skådis sa att han spelat med i Black Adder och han har rätt. Men är det någon mer än jag som tycker att han är tilldragande?

2006-09-21 @ 21:42:10
Postat av: Sara L

Absolut!
Jag såg serien för några månader sen på kabelkanal. Jätteglad att den kommit på vanlig TV nu. Förträng Stuart Little och fokusera på sexigheten.

2006-09-22 @ 09:34:12
Postat av: Maria

Jo men visst är han lite sjabbigt läcker som Dr House... Fast jag är mest chockad över kontrasten mot "Jeves o Woster", Lite svårt att fatta att det är samma skådespelare.

2006-09-23 @ 14:54:51
URL: http://www.morellens.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0