Självscanning och slanghandikapp

Jag talade om på jobbet idag att jag varit på självscanning. En tjej tyckte att jag är lite ung för det, hon tänkte såklart på mammografi. Nej, jag har varit på premiär för självscanningen på ICA Maxi. Det gick bra förutom att jag glömde lägga sakerna i kassen utan tog en korg, lade i en kasse och lade alla varorna ovanpå. Missade en stor del av poängen på det sättet, men tyckte det var kul att gå runt i affären och scanna.

Jag har ett slanghandikapp. Nu är jag härligt dubbeltydig igen... Har råkat ut för att duschslangen gått sönder och det var inte alls länge sedan sist. Och nya dammsugaren invigde jag genom att suga av (!) bilen. Drog bryskt ut sladden som drogs in hela tiden. Vad är det för fel med dagens dammsugare som drar in sladden man just dragit ut? Jag råkade tydligen dra ut den för långt och då gick den sönder och åker inte in igen.

I lördags hade vi fest. Några av gästerna kom sent och jag hade kopplat bort mig själv från värdinnerollen och när vi skulle gå var det en kvinna som frågade vem det är som bor här... Idag hade vi en tjej här och tittade på lägenheten. Hon sa att det var tydligen fest i helgen. Jag trodde hon hade råkat gå förbi när vi hade fest men hon syftade på badplatsen bredvid där det var nollning.

Kommentarer
Postat av: Maria

självscanning är kul! Iaf tills man råkar ut för avstämning när man har tokbråttom och måste packa upp allt ur kassen igen med en ylande bebis i vagnen...

2006-09-19 @ 11:47:38
URL: http://www.morellens.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0