Slut på diskussionen

En kompis kommenterade att när jag vill avsluta en diskussion säger jag bara "ja, ja..." och det är sant. Det talade min moster om för mig redan när jag var åtta år. Gör inte alla så? Det är så bra! Även om man inte håller med kan man släta över med ett "ja, ja". När jag bodde på folkhögskola -95-96 raggade jag lite på en snygg kille som var lång och mörk och ibland sa "ja, ja, ja, ja." Det gick inte så bra för mig. Den enda gången jag var inne på hans rum pillade jag i ett videoband på fel ledd i spelaren så vi inte fick ut det. Jaja... Kanske jag borde bli partiledare?

Kommentarer
Postat av: Pibben

Hoppla, jag trodde jag var ensam om det där med "ja,ja" brukar även använda "det blir nog bra" för att sedan vända mej om och gå. Hmmm, känns som ett uppvaknande, får nog fundera lite på huruvida jag skall ändra detta beteende eller inte.......

2006-09-16 @ 16:05:56
Postat av: Ylva

Jag tror det räcker med att man är medveten om det, så kan man kanske hindra sig ibland, men det är nästan omöjligt att sluta säga saker. En före detta sa alltid "det ordnar sig" och det gjorde det ju inte. Jag har standardsvaret "jag vet inte" på frågor och ett tag sa jag det så ofta så det blev till slut bara "väntä".

2006-09-17 @ 17:30:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0