Temperaturskillnader och SMS-mystik

Vet inte vad som hänt de senaste åren, om det bara är yttre temperaturskillnader eller om det handlar om mig. Världen kretsar ju kring mig så därför blir nog allting varmare i samma takt som jag... Hur som helst är det väldigt konstigt att jag blivit så varmblodig. Jag har länge haft som specialitet att vägra strumpor långt in i oktober men i år är jag värre än någonsin. Det är tråkigt att ha kläder på sig, men det måste jag nog för civilisationens skull, eftersom jag inte vill vara någon Naken-Janne. Jag går fortfarande i enbart kjol och linne. Visserligen är det varmt där jag jobbar, men de runtikring verkar inte ta någon notis om det. Ska jag aldrig mer få ha mina stora stickade tröjor? Och varför är det ingen annan som har en sådan svettig näsa som jag? Tur att det finns linser för det är fruktansvärt jobbigt med glasögon som glider ned på näsan ideligen.

Det är roligt med SMS. Nyligen blev jag SMS-bombad av en liten tjej som hette Felicia som å det bestämdaste hävdade att jag var hennes kusin Cornelia. Jag messade flera gånger att jag inte är vare sig hennes kusin eller någon Cornelia men hon gav sig inte förän hon ringde upp och märkte att det var fel nummer. I lördags natt fick jag ett suspekt SMS med frågan om jag kommit hem. Jag undrade om jag lyckats prata med någon utan att märka det. Sådant händer, sambon blev kramad av en kille som han sa sig aldrig ha träffat förut, två gånger på en timme... I alla fall messade jag tillbaka att jag var hemma och vem är du? Det var en kille vars nummer jag haft men raderat eftersom mobilen var full. Han ska ta med oss till MC-klubben Garaget någon kväll. Det är bara för medlemmar och deras gäster och ett lustigt ställe. Vi var där för ett par år sedan och jag njöt av att få ha mina skinnbyxor och fejkskinntopp och smälta in bland mängden.

Apropå förra inlägget är jag lite gladare nu. Sambon kom hem och hade köpt grillad kyckling så att jag inte behövde laga mat.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0