Big Comedy och naken kannibal

Igår var jag och en väninna i Växjö på Big Comedy, en föreställning med tio ståuppare. Jag kände igen Babben, Schyffert, Adde Malmberg, Lennie Norman, Batra och Härenstam, som var i stället för Glans. De fyra jag inte sett förut var också roliga. Det är så häftigt att sitta konstant flinande i två timmar! Så där så man får ont i bakhuvudet. Jag har inte gillat Malmberg och Norman förut. Minns när de var med i tidiga Släng dig i brunnen och Har du hört den förut? och mest var dryga. Men det kan ju ha varit tjugo år sedan. Nu för tiden trodde jag mest att Lennie pysslar med fåniga farser och billig buskis men här var han faktiskt riktigt rolig. Och Adde har gått från rödbrunhårig till grå men med sina långa ben och nästan lika långa ansikte för han tankarna till John Cleese. Babben är alltid härlig att se men det var lite trist att jag kände igen en del från förra gången jag såg henne. Schyffert har framför allt ett fantastiskt minspel och lyckades spontant plocka in en stackars man i publiken. Jag beundrar sådan snabb spontanhumor men ska påminna mig själv om att aldrig boka plats långt fram... Batra brukar jag inte gilla i fåniga Kvarteret Skatan men han var också kul. Han drev med sig själv som en skånsk indier. En riktigt rolig kväll alltså.

Såg världens konstigaste löpsedel igår: Naken kannibal gripen i Växjö. Jag har fortfarande inte fått reda på vad det var frågan om.

Kommentarer
Postat av: Pibben

Haha, Nakna kannibaler, det händer aldrig nått roligt i denna håla... Fridens.

2007-04-26 @ 21:15:47
Postat av: Ylva

Pibben. Var bor du? Vet bara att det är i Småland.

2007-04-27 @ 08:27:33
Postat av: Pibben

Oskarshamn, men är dock inte inföding. Vill du veta mer kolla länken. Välkommen in och kommentera. Fridens. Jo förresten hälsa Elon.

2007-04-27 @ 14:09:16
URL: http://www.pibben.blogspot.com/
Postat av: Ylva

Pibben. Min dator tål nog inte din blogg. Den hänger sig så fort jag försöker få fram den. Har du jättemycket bilder och filer som ska laddas upp eller nåt?

2007-04-28 @ 09:28:02
Postat av: Anonym

Ahh, kan nog vara så att det går tungt. Man kan numera i blogspot lägga till musikvideos som rullar fram i thumbs-format. Inget bredband? Trist. Tänkte isf. föreslå Net at once men det kostade 275:- i Ljungby, medans jag betalar 179:- för samma hastighet?!! Konstigt! Vill du vea mer om priser så ka jag tipsa om: http://www.telepriskollen.se/Oversikt.aspx
Det är från konsumentverket. Fridens.

2007-04-28 @ 12:09:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0