Blejdpaus

Igår åkte jag långrunda på inlines. Tog en paus och låg och solade på en gravkulle. Det är en rolig sak med den här staden, att den är omgiven av gravfält. Sambons familj hade gravkullar i sin trädgård förut, mycket imponerande. När jag pratade med en man om alla dessa kullar en gång sa han att de påminner honom om kvinnobröst och att det nästan blir för mycket...

Det blev inte utgång till Harrys med trubadur igår. Jag tror att det var en kille som gick ut estetprogrammet i våras som skulle spela och han är bra, men vi orkade helt enkelt inte gå ut. I stället tittade vi på småsöta filmen Hundtricket och gick till sängs tidigt.

Nu ska vi ut till stugan och greja bastu. Och jag ska ligga på bryggan och sola, ahh!

Kommentarer
Postat av: Pibben

Det var ett tag sen jag hörde av mej men nu så....
"Nu ska vi ut till stugan och greja bastu. Och jag ska ligga på bryggan och sola" Jojo, jämn arbetsfördelning där ser jag...... ;-)
Fridens.

2007-04-14 @ 19:28:12
Postat av: Ylva

Pibben, jag undrade lite var du blivit av. Men vad är det för fel på människor? Det var säkert 25 grader varmt igår och då ville jag inte måla. Jag målade den väggen jag hade tänkt och hann ligga och läsa och sova på bryggan också.

2007-04-15 @ 11:40:31
Postat av: Pibben

Här är jag igen! :-) Jag får erkänna att jag tillhör den sorten som arbetar hårdare ju bättre vädret blir. Färgen torkar bra, det skall grävas, det skall snickras och locket skall läggas på brunnen..... Jaja, själv göra..... Fridens.

2007-04-15 @ 18:26:06
Postat av: Ylva

Pibben. Vad menar du med: jaja, själv göra?

2007-04-16 @ 22:09:57
Postat av: Pibben

Jo, jag har ju själv köpt huset jag jobbar på. Därav själv göra själv ha....

2007-04-17 @ 21:01:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0